Project Description

‘Ik ben en breng geluk’

Maria Madelon heeft een uitgesproken voorkeur voor zuivere beeldtaal. Ze doet bewust geen andere beeldend kunstenaars na. Ze heeft haar eigen formule ontwikkeld om tot schilderijen te komen die vrij zijn van verborgen bestaande symboliek. Maria Madelon heeft recentelijk een einde gemaakt aan een tijdperk waarbij ze historische gebouwen in een nieuwe perspectief schildert. Er waait een frisse wind door haar atelier in Kloosterburen, ook wel ‘Sprankelparadijs’ genoemd. Een plek waar geleefd wordt vanuit intuïtie en flow. Een inspirerende plek waarin geluk geleefd en gedeeld wordt.
Leer anders te kijken om anders te ervaren
Ooit wel eens nagegaan waarom je je op de ene plek thuis voelt en op de andere plek niet? Weet dat het erom gaat dat jij zelf bij machte bent te bepalen welk gevoel je ergens ervaart. Zelfs als je een gebouw in komt dat oorspronkelijk ontworpen is om je op een bepaalde manier te laten voelen, bepaal jij in hoeverre je je hierdoor laat beïnvloeden. Maria Madelon brengt dit over met haar schilderijen waarbij ze bekende gebouwen transparant schildert en in één keer van alle kanten te laat zien.
De bestaande gebouwen zijn uit perspectief getrokken opdat jij bewust een nieuw perspectief in kunt nemen. Waarna je ook het bestaande anders zult ervaren.
Halsemastraat 2
9977 SE Kloosterburen
0595-491654/ 06-54750288
secretariaat@mariamadelon.nl
www.mariamadelon.nl

ONTDEK MEER KUNSTENAARS