Loading...

Project Description

Vaak treed ik naar buiten…….maar meestal blijf ik binnen

Beeldhouwer en schilder, ruimtelijk en het platte vlak , vorm en kleur , vanaf mijn academietijd tot nu ben ik al bezig 55 jaar lang,  vorm te geven aan wat ik zie en beleef.

Opdrachten in openbare ruimtes zoals “ veekoopman en boer die handjeklappen ” gemaakt in hardsteen of “de mollenvanger ” hardsteen , 3 figuren in gelast koper , Damwoude verzet monument speelplastieken in beton en polyester , kleine brons plastieken uit eigen gieterij,  exposeren met schilderijen en kleine natuur stenen -beelden.

De afgelopen jaren ben ik bezig om de twee disciplines te combineren, beeldhouwen en schilderen, kleur en reliëf en lijn. 

Inspiratie bron is nu het wadden gebied ” het noordelijk landschap”. Met materialen als acrylverf, lood waarin ik snij , hout en karton als basis materiaal- maak ík een spannend en visueel interessante ontdekkingstocht langs de randen van de waar te nemen werkelijkheid , waar binnen de compositie , vorm -lijn – kleur en reliëf de basis middelen zijn.

David van Kampen – Sculpturen / schilderijen

Gastlocatie: Scheepsatelier Eestroom, Ligplaats: De oude veersteiger, Oostmahorn 29 9133 DT Anjum (schuin tegenover restaurant De Gouden Stek)

www.atelierdvankampen.eu  

www.eestroom.nl 

 info@atelierdvankampen.eu

ONTDEK MEER KUNSTENAARS